UUTISET

elokuu, 2020

16elo(elo 16)17:5510mar(mar 10)23:59Kanaliiga PUBG SEASON 5Peli:PUBG

Ajankohta

Elokuu 16 (Sunnuntai) 17:55 - Marraskuu 10 (Tiistai) 23:59

Tapahtuman lisätiedot

Ilmoittautuminen: Kiinni

Lisätietoja turnauksesta tai ilmoittautumisesta sekä kapteenin manuaalin löydät wikistämme: https://wiki.kanaliiga.fi/PUBG

Kysymyksiä tai epäselvyyksiä? Tule Discordiin #pubg-kanavalle, niin opastamme!

Turnauspelataan: 31.8. – 10.11. välisenä aikana

Pelipäivät löytyy Discordista #pubg-turnausinfosta

Masters -> https://www.xpubg.com/match/24201

Challengers -> https://www.xpubg.com/match/24213

2nd Diviosion -> https://www.xpubg.com/match/24222

 

Sääntöjä on viilattu tarkemmiksi ja uusia sääntöjä lisätty. Käykää tutustumassa Kanaliiga Wikistä.

SÄÄNTÖMUUTOKSET

Sääntökirja käytiin läpikotaisin läpi kesän aikana. Suurin osa muutoksista on lähinnä jo olemassa olleiden sääntöjen täsmennyksiä tai sanamuotojen korjailuja, mutta myös muutama uusi sääntömuutos tehtiin parantamaan Kanaliigan tarjoamaa pelikokemusta.

Kaikkien pelaajien olisi hyvä tutustua sekä lukea läpi sääntökirja ennen syksyn ensimmäisiä Kanaliigapelejä. Sääntökirjan löydät Wikistämme.

YMPYRÄASETUKSET

Neljännen PUBG-kauden palautteessa kysyttiin mielipidettä alueasetuksista. 44% vastanneista oli SUPER-alueiden kannalla ja loppu 56% jakautui kohtuullisen tasaisesti Kanaliigan omien ja PUBG Ranked-pelitilan ympyröiden välille. Järjestäjätiimillä pohdittiin parasta ratkaisua ja todettiin PUBG Ranked-pelitilan ympyröiden olevan paras ratkaisu Kanaliigaan. Vaikka SUPER-säännöt on tarkoitettu kilpailulliseen pelaamiseen, on niillä pelaamisen harjoitteleminen kohtuullisen vaikeaa suurimmalle osalle Kanaliigan pelaajakunnasta. Ranked-pelitila taas on tarjolla kaikille ja siten tarjoaa parhaan alustan pelaamisen harjoittelemiseen Kanaliigaa varten. Jatkossa joukkueet voivat siis harjoitella loottaamisen sekä rotaatioiden rytmityksen Ranked-pelitilassa ja toteuttaa taktiikoitaan suoraan Kanaliigapeleissä ilman vaadittavia muutoksia.

Muutoksen myötä Kanaliigan kartat kestävät noin minuutin vähemmän kuin edellisillä kausilla. Alun loot-vaihe on n. 30sek pidempi, mutta tahti kiristyy keskipeliä kohti aikaisimmista säännöistä.

SQUAD-SÄÄNTÖ #2 PELAAJA- JA JOUKKUEKOHTAISET SÄÄNNÖT

Joukkueet saavat jatkossa pelata yhden kartan pelipäivässä kahdella pelaajalla (sääntökohta 2.1.1), mikäli joukkueella on tiedossa kolmannen (tai neljännen) pelaajan liittyvän joukkoihin seuraaviin karttoihin. Sääntömuutoksella halutaan mahdollistaa joukkueiden mukaan pääseminen tapauksissa, joissa joukkuekaverit ovat vähän myöhässä pelipäivän ensimmäisestä kartasta esim. päivittämättömän pelin tai muiden kiireiden takia.

Tarkoituksena ei ole kuitenkaan päästää Duo-joukkueita Squad-turnauksiin pelin tasapuolisuuden ja reiluuden vuoksi, joten sääntö on rajattu koskemaan vain yhtä karttaa per joukkue per pelipäivä. Joukkue ei myöskään saa pelata ensimmäistäkään karttaa kahdella pelaajalla, mikäli heillä on tiedossa, ettei muut pelaajat ole saapumassa myöhempiin karttoihin. Tämän valvominen toki on mahdotonta, mutta toivomme tässä tapauksessa rehellisyyttä joukkueilta.

Sääntöihin tarkennettiin myös pelaajien lainaamista (2.3) ja jatkossa pelaajia voi lainata myös saman sarjatason saman organisaation muista joukkueista. Joukkueiden on silti edelleen vältettävä riippuvuutta pelaajien lainaamisesta muista joukkueista.

 

Liity tästä Discordiimme: discord.gg/UFetjhv

 

PUBG-Järjestäjät

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI

Image
Image

KANALIIGA RY

ELEKTRONISEN URHEILUN FIRMALIIGA

Ota yhteyttä: info@kanaliiga.fi
Voit ottaa yhteyttä myös Discordissamme.

SEURAA MEITÄ

Kanaliiga ry 2992559-2
Erkki Mikkola
Laudankantajantie 7 1
20320 Turku

©2018-2023 Kanaliiga Ry / Kanaliiga.fi
Kaikki oikeudet pidätetään.

fi
X