PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS


PUBG SQUAD SEASON #6
2/2021 - 5/2021

Kanaliigassa on alkamaisillaan kuudes kausi Squad-muotoisessa PUBG:ssä. Ilmoittautumiset turnaukseen on auki XPUBG-palvelussa.

Menneellä viidennellä kaudella osanottajia oli yli 200 pelaajaa, jotka jakautuvat yli 50 joukkueeseen. Joukkueet jaetaan useampaan sarjatasoon, jotta pelikokemukset olisivat mahdollisimman mieleiset jokaiselle. Masters-sarjatasolla on mukana kovia nimiä sekä vastaavasti kakkosdivarista löytyy noviiseja kentältä, joten molemmat ääripäät ovat katettu.

WIKI

Muista myös tsekata meidän wiki, johon pyrimme keräämään kaiken ajankohtaisen materiaalin meidän turnauksista ja tapahtumista.

wiki.kanaliiga.fi

YLEISTÄ

PUBG-turnauksia on Kanaliigassa pelattu sen synnystä alkaen ja turnaukset ovat pysyneet kovassa suosiossa.

Turnauksia pelataan PUBG:ssä kahdessa muodossa tyypillisesti; Squad ja Duo. Squad-kausien välissä meillä on ollut tapana pelata Duo-muotoinen turnaus, joten mikäli työporukasta ei löydy neljää pelaajaa, niin sitten mukaan duoilemaan!

Tappiot kirvoittavat ja voitot maistuvat makealta, niin työpaikalla kuin Discordissamme. Yhdessä tekemisestä palkitaan ja tunnelmaa on varmasti tarjolla taistelukentillä!

 

STRIIMAUS

Lähetämme kaikki PUBG-ottelut suorana Twitchissä KanaliigaTV tai KanaliigaTV2 - kanavilta. Ottelut alkavat pääsääntöisesti kello 20:00 maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Tarkemmat aikataulut löytyvät Kanaliigan Wikistä PUBG-sivulta.

 

TURNAUSALUSTA

Hyödynnämme XPUBG-turnausalustaa PUBG-turnauksissamme.
Löydät ohjeet turnaukseen ilmoittautumiseen sekä käyttöön tästä.

SÄÄNNÖT & PISTEYTYS

Turnausten säännöt, asetukset sekä pisteytykset löytyvät Kanaliigan Wikistä. Siis täältä.

AJANKOHTAISET TAPAHTUMAT

11tam(tam 11)20:0028(tam 28)22:45Kanaliiga PUBG Squad Double Elimination (2021)Peli:PUBGPelimuoto:Squad

15hel(hel 15)20:0027tou(tou 27)23:59Kanaliiga PUBG Squad Season #6Peli:PUBGPelimuoto:Squad

TURNAUSTA TUKEMASSA

               

Haluatko yhteistyökummpaniksi? Ota yhteyttä info@kanaliiga.fi tai Discordissa!