PUBG: BATTLEGROUNDS

PUBG Season 9 BY EFICODE

Karsinnat on pelattu ja on Kanaliigan yhdeksännen täyspitkän PUBG-kauden aika! Ensimmäiset pelit pelataan 5.9.2022, tilastot ja pelipäivät löydät  KanaStats-palvelusta.

Tällä kertaa kaudelle osallistuu peräti 64 joukkuetta, jotka on jaettu neljälle eri sarjatasolle: Masters, Challengers, 2nd divison ja 3rd division.

YLEISTÄ

PUBG-turnauksia on Kanaliigassa pelattu sen synnystä alkaen ja turnaukset ovat pysyneet kovassa suosiossa.

Turnauksia pelataan PUBG:ssa kahdessa muodossa: Squad ja Duo. Squad-kausien välissä on ollut tapana pelata lyhyempi Duo-muotoinen turnaus. Näiden lisäksi järjestämme satunnaisesti sekajoukkuein pelattavia Mayhemeita, sekä squad-kausia varten joukkueille harjoitusta tarjoavia scrimejä.

Tappiot kirvoittavat ja voitot maistuvat makealta, niin työpaikalla kuin Kanaliigan omassa PUBG Discordissa. Yhdessä tekemisestä palkitaan ja tunnelmaa on varmasti tarjolla taistelukentillä! Tule Kanaliigan PUBG Discordiin höpöttelemään, tai vaikka ihan vain odottelemaan tulevia turnauksia.

STRIIMAUS

Lähetämme kaikki PUBG-ottelut suorana Twitchissä KanaliigaTV tai KanaliigaTV2 - kanavilta. Ottelut alkavat pääsääntöisesti kello 20:00 maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Tarkemmat aikataulut löytyvät Kanaliigan Wikistä.


Kanaliiga Open Weekly

Kanaliiga järjesti kevään 2022 mittaan 20 kaikille suomalaisille joukkueille avointa pelipäivää. Openit ovat nyt toistaiseksi tauolla, palataan asiaan myöhemmin!

TURNAUSALUSTA

Hyödynnämme Kanastats-turnausalustaa PUBG-turnauksissamme.

Katso turnausten tilastot ja tulevien turnauksien ilmoittautumiset osoitteessa kanastats.com

SÄÄNNÖT & PISTEYTYS

Turnausten säännöt, asetukset sekä pisteytykset löytyvät Kanaliigan Wikistä. Siis täältä.

AJANKOHTAISET TAPAHTUMAT

05jouKoko päivä20Kanaliiga PUBG Duo 3/2022 by EficodePeli:PUBGPelimuoto:Duo

PUBG PÄÄSPONSORI

Image

TURNAUKSIA TUKEMASSA

Image
Image
Haluatko PUBG yhteistyökumppaniksi? Ota yhteyttä pubg@kanaliiga.fi tai Discordissa!