COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE


CS PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI

Image


CS:GO SEASON #8
2/2021 - 6/2021

CS:GO starttaa jälleen! Ilmoittautuminen on auki lauantaihin 15.8. klo 24 asti auki. Edellisellä kaudella mukana oli yli 150 joukkuetta! Kerää kollegat ja lähde sinäkin mukaan e-urheilun firmaliigaan.

Ilmoittautumisohjeet löydät wikistämme:
wiki.kanaliiga.fi/CSGO

Joukkueen osallistumismaksu on Early Bird hinnalla kesäkuun 75€ ja sitten heinä - elokuun aikana 124. Hinnat sisältää ALV:n.
Maksulla katetaan mm. tapahtuma- ja pelipalvelinkuluja.

Ilmoittaudu tämän palvelun kautta!
signup.kanaliiga.fi

YLEISTÄ

CS:GO-turnauksemme ovat suosituimpia turnauksia Kanaliigassa. Ottelut pelataan Kanaliigan omilla CS:GO-palvelimilla.

Palvelinvaraukset tapahtuvat Kanaliigan omalla sovelluksella, mikä toimittaa molemmille osapuolille varatun pelipalvelimen tiedot. Palvelimet tukevat valmentajia, selostajia sekä striimausta.

TILASTOINTI

Tuotamme myös paljon kiitosta saannutta tilastointipalvelua Kanaliigassa pelatuista CS:GO-peleistä. Tilastointimme on mahdollisesti jopa kattavinta, mitä suomalaisessa CS-skenessä on nähty.

stats.kanaliiga.fi

STRIIMAUS

Kanaliigassa on mukana jo yli 70 selostajaa! Onkin siis todennäköistä, että ottelunne päättyvät jossain vaiheessa myös selostettuna yleisön ruudulle.

Mikäli sinulla tai kollegallasi on myös menohaluja selostaa pelejä, niin joukossa on kyllä tilaa! Opastamme myös alkuun pääsemisessä ja meidän wikistä löytyy kattavat striimausohjeistukset. Selostaminen on hauskempaa kahdestaan, joten ota kaveri mukaan tai lyöttäydy kokeneemman selostajan mukaan!

WIKI

Muista myös tsekata meidän wiki, johon pyrimme keräämään kaiken ajankohtaisen materiaalin meidän turnauksista ja tapahtumista.

wiki.kanaliiga.fi

ImageImageImage

PELIKALENTERI

AJANKOHTAISET TAPAHTUMAT

TURNAUSTA TUKEMASSA

Image