COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE

Image

CS SEASON #5
ENABLED BY CODEMATE
3/2020 - 8/2020

Viides kausi on pyörähtänyt käyntiin CS:GO:n parissa ja mukana meillä on huikeat yli 170 joukkuetta ja pelaajamäärä ensimmäistä kertaa Kanaliigassa pelkästään yhdessä turnauksessa on yli 1000.

Kuudennen kauden on tarkoitus alkaa elokuussa 2020, joten mikäli missasit tämän kauden niin:

Be There or Be Square!

YLEISTÄ

CS-turnauksemme ovat suosituimpia turnauksia Kanaliigassa. Ottelut pelataan Kanaliigan omilla CS-palvelimilla, joita on jo huikeat 30 kappaletta ja lisää on tiedossa.

Palvelinvaraukset tapahtuvat Kanaliigan omalla sovelluksella, mikä toimittaa molemmille osapuolille varatun pelipalvelimen tiedot. Lisäksi palvelimemme tukevat myös selostajia sekä striimausta.

Tuotamme myös paljon kiitosta saannutta tilastointipalvelua Kanaliigassa pelatuista CS-peleistä. Tilastointimme on mahdollisesti jopa kattavinta, mitä suomalaisessa CS-skenessä on nähty.

STRIIMAUS

Kanaliigaan on kerääntynyt jo iso joukko innokkaita striimereitä ja onkin todennäköistä, että pelisi päätyy selostettavaksi Twitchiin.

Mikäli sinulla tai kollegallasi on myös menohaluja selostaa pelejä, niin joukossa on kyllä tilaa! Opastamme myös ja meidän wikistä löytyy striimausohjeistusta.

 

WIKI

Muista myös tsekata meidän wiki, johon pyrimme keräämään kaiken ajankohtaisen materiaalin meidän turnauksista ja tapahtumista.

wiki.kanaliiga.fi

PELIKALENTERI

AJANKOHTAISET TAPAHTUMAT

08elo12:0022:00CS-Season #5 FinaalitPeli:CS:GOPelimuoto:5vs5

31elo(elo 31)00:0013jou(jou 13)23:59Kanaliiga CS Season #6Peli:CS:GOPelimuoto:5vs5

TURNAUSTA TUKEMASSA

Image