COUNTER STRIKE 2

CS2 TESTITURNAUS W/ ESPORTAL!
10/2023

Ilmoittautuminen Kanaliigan ensimmäiseen CS2 turnaukseen on auki 31.10.2023 klo 23:59 asti.  Kerää kollegat ja lähde sinäkin mukaan e-urheilun firmaliigaan. 

Ilmoittautumisohjeet löydät wikistämme:
wiki.kanaliiga.fi/CS2

Ilmoittaudu tämän palvelun kautta!
signup.kanaliiga.fi

YLEISTÄ

CS-turnauksemme ovat suosituimpia turnauksia Kanaliigassa. 

Pelivaraukset tapahtuvat Kanaliigan omalla sovelluksella, mikä toimittaa molemmille osapuolille varatun pelivarauksen tiedon, ja näin myös casterit voivat varata ottelun striimattavakseen. 


TILASTOINTI

Tuotamme myös paljon kiitosta saannutta tilastointipalvelua Kanaliigassa pelatuista CS-peleistä. Tilastointimme on mahdollisesti jopa kattavinta, mitä suomalaisessa CS-skenessä on nähty.

stats.kanaliiga.fi

SÄÄNNÖT & OHJEET

Muista tsekata meidän wiki, johon pyrimme keräämään kaiken ajankohtaisen materiaalin meidän turnauksista ja tapahtumista.

wiki.kanaliiga.fi


STRIIMAUS

Kanaliigassa on mukana useita selostajia! Onkin siis todennäköistä, että ottelunne päättyvät jossain vaiheessa myös selostettuna yleisön ruudulle.

Mikäli sinulla tai kollegallasi on myös menohaluja selostaa pelejä, niin joukossa on kyllä tilaa! Opastamme myös alkuun pääsemisessä ja meidän wikistä löytyy kattavat striimausohjeistukset. Selostaminen on hauskempaa kahdestaan, joten ota kaveri mukaan tai lyöttäydy kokeneemman selostajan mukaan!

Kysy lisätietoja Discordissamme.

Turnauskalenteri


CS PÄÄSPONSORI

Image

TURNAUKSIA TUKEMASSA

Image
Image
Image
Image
Image

Haluatko CS yhteistyökumppaniksi? Ota yhteyttä info@kanaliiga.fi tai Discordissa!