ROCKET LEAGUE

ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 8 KÄYNNISSÄ!
Varmista paikkasi seuraavalle kaudelle ja iske ilmoittautuminen sisään viimeistään 21.3.2021.

Päivät pitenevät ja kierrokset kovenevat! Kanaliigan perinteikkään Rocket Leaguen kahdeksas kausi käynnistyy vielä maaliskuun aikana.

Offseasonin huipentaneen yksipäiväisen Snow Day -turnaus Talviriehan vei nimiinsä kaikki ottelunsa tyylikkäästi voittanut Avarn. Maaliskuun puolella alkaa olla vaihtaa Octaneen kesärenkaat ja palata takaisin normipelimuodon pariin.

Kahdeksannen kauden runkosarja kestää maaliskuun loppupuolelta aina kesäkuun alkuun. Kunkin tasosarjan menestyneimmät joukkueet jatkavat kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna pelattaviin semifinaaleihin ja loppuotteluihin. Katso tarkemmat aikataulut Toornamentista alempaa!

7. kaudella Kanaliigan Rocket Leaguen herruuksista väänsi neljässä eri tasosarjassa yli 20 joukkuetta, ja otteluita pelattiin yli sata. Toivottavasti osanotto vain kasvaa entisestään, nähdään kentällä!

Muista myös liittyä Kanaliigan Discordiin ja tutustua sääntöihimme.

YLEISTÄ

Kanaliigassa vakiosuosion saavuttanutta Rocket Leagueta on pelattu Kanaliigassa jo pitkään. Iso määrä osallistujia on mahdollistanut myös sarjatasojen luomisen, jotta joukkueille voidaan saada mahdollisimman tasainen ja mielekäs pelikokemus.

Pelimuotona pelataan standardi 3vs3. Joukkueeseen voit ilmoittaa kolmen pelaajan lisäksi kaksi varapelaajaa.

Rocket League sekä Kanaliigan turnaus on monialustainen. Pelaajat voivat osallistua PC:llä, PlayStation 4:lla, Xbox Onella tai jopa Nintendo Switchillä!

SOLITA SPONSOROI

Mukana Kanaliigan Rocket Leaguen seitsemännellä ja kahdennaksella kaudella on Solita Oy. Solitan sponsorointi mahdollistaa kulujen ja hankintojen kattamisen sekä järjestäjien virkistämisen turnaustoiminnan parissa.

Lue lisää!

STRIIMAUS

Rocket Leagueta on striimattu ja selostettu innokkaasti KanaliigaTV:ssä sekä pelaajien omilla Twitch-kanavilla.

Esimerkiksi finaalipäivien ratkaisuottelut pyritään striimaamaan sekä selostamaan KanaliigaTV:ssä.

twitch.tv/KanaliigaTV
twitch.tv/KanaliigaTV2
twitch.tv/KanaliigaTV3

TOIMINNAN TUKEMINEN

Oletko sinä tai onko organisaatiosi kiinnostunut tukemaan Rocket League -turnausta tai Kanaliigan voittoa tavoittelematonta firmaliigatoimintaa? Ota yhteyttä Kanaliigaan info@kanaliiga.fi tai Discordissamme.

Vastineeksi tarjoamme näkyvyyttä toiminnassamme ja paikan suomalaisen elektronisen urheilun eturivissä. Olemme kiinnostuneita muistakin yhteistyömuodoista sekä mahdollisuuksista.

WIKI

Kanaliigan wikistämme löydät kaikkien turnausten säännöt, osallistumisohjeet, kapteenin manuaalin sekä paljon muuta! Joukkueiden kapteeneille tärkeä kirjanmerkki!

Psst... Jos löydät vanhentunutta informaatio wikistä, muistathan huomauttaa siitä pelinjärjestäjää Discordissa!

wiki.kanaliiga.fi

TILASTOPALVELU

Kaikki Kanaliigan tilastopalvelut löydät yhdestä osoitteesta.
Rocket League hyödyntää Toornament-turnausalustaa sekä RL-turnausjärjestäjän kehittämää tilastopalvelua.

stats.kanaliiga.fi

TURNAUSSPONSORI

Solita Oy

TURNAUSHISTORIA