ROCKET LEAGUE

KAIKKI EIVÄT HALUA PELATA VAIN JALKAPALLOA

Rocket League SEASON #13
8/2023 - 12/2023

Rocket League Season 13 starttaa jälleen! Ilmoittautuminen aukeaa kun kesälomat on vietetty. Edellisellä kaudella mukana oli 25 joukkuetta! Kerää kollegat ja lähde sinäkin mukaan e-urheilun firmaliigaan.

Ilmoittautumisohjeet löydät wikistämme:
wiki.kanaliiga.fi/RocketLeague

SÄÄNNÖT & OHJEET

Muista myös tsekata meidän wiki, johon pyrimme keräämään kaiken ajankohtaisen materiaalin meidän turnauksista ja tapahtumista.

wiki.kanaliiga.fi

YLEISTÄ

Kanaliigassa vakiosuosion saavuttanutta Rocket Leagueta on pelattu Kanaliigassa jo pitkään. Iso määrä osallistujia on mahdollistanut myös sarjatasojen luomisen, jotta joukkueille voidaan saada mahdollisimman tasainen ja mielekäs pelikokemus.

Pelimuotona pelataan standardi 3vs3. Joukkueeseen voit ilmoittaa kolmen pelaajan lisäksi kaksi varapelaajaa.

Rocket League sekä Kanaliigan turnaus on monialustainen. Pelaajat voivat osallistua PC:llä, PlayStation 4:lla, Xbox Onella tai jopa Nintendo Switchillä!

STRIIMAUS

Kanaliigassa on mukana useita selostajia! Onkin siis todennäköistä, että ottelunne päättyvät jossain vaiheessa myös selostettuna yleisön ruudulle.

Mikäli sinulla tai kollegallasi on myös menohaluja selostaa pelejä, niin joukossa on kyllä tilaa! Opastamme myös alkuun pääsemisessä ja meidän wikistä löytyy kattavat striimausohjeistukset. Selostaminen on hauskempaa kahdestaan, joten ota kaveri mukaan tai lyöttäydy kokeneemman selostajan mukaan!

ILMOITA JOUKKUEESI MUKAAN TÄSTÄ:

ILMOITTAUTUMAAN

AJANKOHTAISET TAPAHTUMAT

14elo(elo 14)00:0026mar(mar 26)23:59Kanaliiga RL Season #13Peli:Rocket League

RL PÄÄSPONSORI

Image

TURNAUKSIA TUKEMASSA

Image
Image
Haluatko RL yhteistyökumppaniksi? Ota yhteyttä info@kanaliiga.fi tai Discordissa!