Kanaliiga PUBG Duo 1/2022

Roope "Fettis" GröhnKanaliiga, PUBG

Kanaliiga PUBG Season 8 by Eficode alkaa olla finaalikierrosta vaille paketissa, joten nyt on oikein hyvä tilaisuus kurkata tulevaan ja pysähtyä hetkeksi miettimään, että mihin niitä arki-iltoja jatkossa käyttäisi? Perheen kanssa? Ulkoillen? Ehei! Nyt on Duo-turnauksen vuoro! 🐔

Turnauksen rakenne ja aikataulu

Duo-turnaus pelataan välillä 2.5.-19.5. Joukkueet jakautuvat neljään lohkoon, jotka kohtaavat toisensa kerran. Kannattaa siis valita juuri sinun ja joukkuekaverisi aikatauluihin parhaiten sopiva lohko! Lopulta alkusarjojen päätyttyä jokaisen lohkon kuusi parasta joukkuetta kohtaavat toisensa 19.5. pelattavassa finaalissa.

Tarkat aikataulut löydät KanaStats-palvelusta, jossa myös turnaukseen ilmoittautuminen tapahtuu. Ilmoittautuminen aukeaa 13.4. klo 18.

Duo on hyvää viihdettä!

PUBG on mitä hauskinta viihdettä myös kahdestaan ja duo on oikein hyvä matalan kynnyksen pelimuoto. Nyt vain siis pelikaveria etsimään ja toukokuussa tavataan servulla! Aiempaa kokemusta Kanaliigailusta ei tarvita, kaikki uudetkin osujat ovat erittäin tervetulleita! Jos et vielä ole mukana, suosittelemme liittymistä Kanaliigan PUBG -Discordiin.

Vielä voidaan hetki muistella edellistä Duo-turnausta oheisen videon siivittämänä, tehdään yhdessä seuraavastakin turnauksesta vähintään yhtä mahtava spektaakkeli! 😎