Haastoimme Solitan rakettikaverit videolle!

Samuli "followthatfish" VuorinenJoukkue-esittely, Rocket League

Kanaliigan Rocket Leaguen yhdeksännen kauden ratkaisuhetket ovat käsillä. Virittäydyimme finaalitunnelmaan kutsumalla Kanaliigan Rocket Leagueta jo kolmatta kautta tukevan Solitan pelaajia osallistumaan pieneen leikkimieliseen kilpailuun!

Videolla Solitan pahaa-aavistamattomat Rocket League -konkarit joutuvat suorittamaan muutamia heille yllätyksenä tulevia haasteita. Pelaajat pääsevät käyttämään taitojaan ja hoksottimiaan erilaisissa lajeissa, ja onpa joukossa myös yksi ottelu, jossa kaikki ei ole ihan niin kuin pitäisi…

Kurkkaa video alta!

Kanaliigan Rocket Leaguen 9. kauden finaalit sunnuntaina 19.11.2021 klo 15 alkaen @ KanaliigaTV.

Aikataulu:
klo 15 3rd div
klo 16 2nd div
klo 17 Challengers
klo 18 Masters


Solita on teknologia-, data- ja designyritys.

Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Vuonna 1996 Tampereella perustettu Solita työllistää yli 1000 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalvelujen ja integraation erikoisosaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Belgiassa ja Saksassa. Suomessa Solitalla on toimipisteet Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Lahdessa  ja Turussa.

https://www.solita.fi/avoimet-tyopaikat/