CGI jatkaa Kanaliigan pääyhteistyökumppanina

adminCS, Kanaliiga, Tiedote

CGI

CGI jatkaa Kanaliigan pääyhteistyökumppanina

CGI ja Kanaliiga jatkavat vuonna 2020 alkanutta yhteistyötään, jossa CGI on Kanaliigan pääyhteistyökumppani.

“CGI on meidän pitkäaikaisin yhteistyökumppani ja tämä kumppanuus on mahdollistanut Kanaliigan kehittämisen uudelle tasolle. Uuden yhteistyökumppanuuden aikana tavoitteet ovat korkealla ja tavoitteena on tämän yhteistyön aikana tuota mukaan uusia pelejä ja uuden tyyppisiä tapahtumia. Olemme jo pitkään tehneet CGI:n kanssa yhteistyötä ja järjestäneet heidän kanssaan myös CGI:n omia turnauksia ja muita tapahtumia”, kertoo Kanaliigan puheenjohtaja Erkki Mikkola.

CGI on yksi maailman ja Suomen suurimmista IT-palveluyhtiöistä. Suomessa työntekijöitä on noin 3 700 ihmistä 18 paikkakunnalla, ja monia heistä yhdistää kiinnostus pelaamiseen. CGI:llä onkin Kanaliigassa jo  joukkuetta: 8 Suomesta ja 2 Ruotsista. Virtuaaliturnausten lisäksi CGI on järjestänyt peliharrastajille myös live-turnauksia.

”Kanaliigan kautta olen tutustunut omalla työpaikallani täysin uusiin ihmisiin”, kertoo CGI:llä sovelluskehittäjänä työskentelevä ja Kanaliigassa jo viisi kautta pelannut Joonas Mattila. ”Itse tykkään kilpailla, mutta mukaan voi lähteä myös ihan kokeilemaan, miltä yhdessä pelaaminen tuntuu. Kanaliigaan mukaan lähtemisestä tekee helppoa se, että taitotasoja on monia. Osallistuakseen ei siis tarvitse olla ammattilaispelaaja, vaan jokaiselle löytyy omalle tasolle sopiva joukkue”.Kanaliiga on vuonna 2018 perustettu esport-turnausjärjestäjä. Kanaliiga on nykyään Suomen suurimpia esport-turnauksien järjestäjiä ja maailman suurin firmaliigakonseptia toteuttava yhteisö.  Kanaliigan sarjoissa eri yritysten työntekijät muodostavat joukkueen ja pelaavat toisten yritysten joukkueita vastaan eri tietokonepelejä. Vuoden 2021 aikana pelkästään sarjoissa pelaa yli 3000 pelaajaa melkein 400:sta eri yrityksestä. Kanaliiga Ry:n toiminta pyörii vapaaehtoisvoimin.