22.04.2022

Kanaliiga RL Season X huipentuu - tsekkaa striimiaikataulut ja ... Metsanauris!?

Kuva tulossa

Kymmenes Kanaliigan Rocket League -kausi huipentuu sunnuntaina 24.4.2022 pelattaviin finaaleihin. Tunnelmaan voi virittäytyä myös katsomalla, miten Suomen kovin RL-ammattilainen Otto "Metsanauris" Kaipiainen valmensi turnauksia tukevan Solitan pelaajia.

Kauden finaaliottelut striimataan KanaliigaTV1:ssä sunnuntaina 24.4. kello 16 alkaen. Ohjelma:

  • 2nd Division: Skunkworks Chasers – Fellowmind Finland Superballers klo 16
  • Challengers: Alfame All Stars – Ambientia Powershot klo 17
  • Masters: Solita 100mph – Avarn klo 18

Finaalitunnelmaa voi lähteä nostattamaan tutustumalla siihen, kuinka Metsanauris koutsasi Solitan Hillohia, Dutchia ja Snufkin D:tä, ja kuinka monta solitalaista tarvitaan voittamaan yksi RL-ammattilainen:

Solita on teknologia-, data- ja designyritys.

Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Vuonna 1996 Tampereella perustettu Solita työllistää yli 1000 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalvelujen ja integraation erikoisosaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Belgiassa ja Saksassa. Suomessa Solitalla on toimipisteet Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Lahdessa  ja Turussa.

https://www.solita.fi/avoimet-tyopaikat/

Avainsanat

RL

Kuvat