01.09.2020

PUBG Squad Season 5 2nd Division: Kausiennakko

Kuva tulossa

Pitkän odotuksen jälkeen on taas aika pelata Kanaliigan PUBGia. Viidennen kauden käynnistää aikaisemmista kausista poiketen 2nd Division. Lohkossa pelaa alkavalla kaudella 19 joukkuetta, joista iso osa on tuttuja edelliskauden 3rd ja 2nd Divisioneista, mutta mukana on myös monta kokonaan Kanaliigassa uutta joukkuetta!

2nd Divisionin joukkueet viidennelle kaudelle

Abloy Oy

Abloy Oy sijoittui neljännellä kaudella 3rd Divisionin kahdeksanneksi. Joukkueesta Kosukenrasukiya (27 K, 4696 DMG) ja zaz88 (26 K, 3164 DMG) jakoivat kärkisijat tehdyssä vahingossa sekä tapoissa vastaten lähes 80% koko joukkueen tehdystä vahingosta ja tapoista. Joukkueella on varmasti käytössä Masters-lohkossa pelaavan kakkosjoukkueen tietotaitoa eli yhteisillä pelitunneilla sekä harjoituksella joukkueelta voitaisiin varmasti odottaa hyviä suorituksia.

Aplicom

Aplicom sijoittui neljännellä kaudella 3rd Divisionin kymmenenneksi. Joukkue sai kolmella pelaajalla pelaamansa kolmannen kauden jälkeen lisää vahvistuksia joukkueeseen ja pääsi pelaamaan menneen kauden neljällä pelaajalla. Joukkue on pelikentillä vahvasti Toufi0:n (35 K, 5366 DMG) harteilla, joka vastasi menneellä kaudella lähes 75% koko joukkueen tehdystä vahingosta. Joukkue tarvitsee myös muilta pelaajilta enemmän onnistumisia menestyäkseen alkavalla kaudella. Lisääntynyt joukkueiden määrä sarjassa saattaa jopa auttaa Aplicomia, sillä aluesattuman mahdollisuus lisääntyy vähentäen taidon ylivoimaa kartan tullessa ahtaaksi.

atFlow Oy

atFlow Oy sijoittui neljännellä kaudella 3rd Divisionin kuudenneksi. atFlown i-Trap ja entoz-parivaljakko esitti vahvoja otteita päättyneessä Duo-turnauksessa, joka sinänsä ei ollut yllätyskään viime kauden tulosten valossa. Kumpikin heistä nimittäin paukutti lähes identtiset lukemat tehdyn vahingon valossa: i-Trap 24 K, 4303 DMG ja entoz 25K, 2482 DMG. Lisäksi CryptHash antoi taustatukea 13 tapolla sekä 2960 vahingolla. Joukkueella on peruspaketti hyvin kasassa ja kaudesta saattaakin tulla heidän kannaltansa hyvä. atFlow lisäksi on myös tulevan kauden pääsponsori.

BearIT

BearIT tulee uutena 3-man -joukkueena mukaan kaudelle. Joukkueesta löytyy jo aiemmin edellisen yrityksensä 2nd Divisionista Masteriin kantanut Stoutti kahden hieman vähemmän PUBGia pelanneen Tukkimie5 ja Scmd kanssa. Stoutti varmasti tullaan näkemään korkeilla sijoilla sarjan tappotilastossa, mutta yhden pelaajan vajaamiehityksellä kamppailu sarjan voitosta on epätodennäköistä.

Centria

Centria on yksi uusista Kanaliigan joukkueista. Joukkue liittyy viiden pelaajan rosterilla 2nd Divisioniin. Joukkueen pelaajien K/D:t on Public Matchien puolella 0.5 nurkilla, mutta todellinen helmi joukkueen tulosta sarjaan on Gimmyreaperin ja Quru Åbon lrdgrmrpr:n kohtaaminen, jossa varmasti ratkaistaan sen oikean Grim Reaperin mantteli!

Integrata

Integrata sijoittui neljännellä kaudella 3rd Divisionin toiseksi ja joukkueen Kevinov voitti 3rd Divisionin tappotilaston 58 tapolla (8147 DMG). Lisäksi sisenjor (38 K, 7189 DMG) ja zibbelin (41 K, 5798 DMG) on taas mukana, joten joukkue on varmasti yksi sarjan voittajasuosikeista.

Lounea

Lounea sijoittui neljännellä kaudella 3rd Divisionin viidenneksi. Joukkue palaa taas viime kauden kokoonpanolla, joista kirkkaimpana loisti KebaATKiller (37 K, 8970 DMG), kenellä olikin viime kauden toiseksi eniten tehtyä vahinkoa kaikista pelaajista. Joukkue otti menneellä kaudella yhden voiton sekä pari kakkossijaa. Joukkueella on hyvät mahdollisuudet menestyä tälläkin kaudella, varsinkin jos JanGun, Gravel84 tai Debres pystyvät nostamaan tasoaan vielä viime kaudesta.

Nethit

Joukkueesta povattiin mestarisuosikkia menneelle kaudelle, eikä se kausi huonosti mennytkään. Taskuun jäi neljäs sija 3rd Divisionista ja myöskin finaalipaikka kaksikolle Vesseli ja Jalokaasu menneestä Duo-turnauksesta. Viime kaudella joukkueesta kirkkaimmin loisti Vesseli (40 K, 6354 DMG) ja loppujoukkue olikin hyvin tasaisissa lukemissa perässä: UsmiOfficial (20 K, 4636 DMG), Sappher (13 K, 3648 DMG) ja Jalokaasu (13 K, 2235 DMG). Joukkue osaa ottaa karttavoittoja ja kyseessä on varteenotettava voittajasuosikki, varsinkin jos viime kauden epätasaisista pelisuorituksista pystytään parantamaan.

OptoFidelity

OptoFidelityllä on ollut hieman rankempi matka Kanaliigassa viime aikoina. Joukkue on tullut kausi kaudelta alaspäin Challengers-sarjasta ja edelliskausi päättyi 2nd Divisionin viimeiselle sijalle. Joukkueen tappotilaston kärjessä viime kauden osalta oli SPHAINEAL (19 K, 3387 DMG). Joukkue on aikanaan menestynyt kohtuullisen hyvin Challengers-tasolla, joten todennäköisin syy huonoihin tuloksiin on vain ollut joukkueen pelaamattomuudessa. Mikäli joukkue saa pelin taas kulkemaan, voidaan heidän odottaa pärjäävän sarjassa hyvin.

Procemex Oy #2

Menneen neljännen kauden 3rd Division-joukkueet Procemex #2 ja Procemex #3 yhdistyivät yhdeksi joukkueeksi. Joukkueen pelaajista eniten tulosta sai aikaan v4por1zer (41 K, 5423 DMG). Mikäli joukkue jatkaa Procemex #1-joukkueelta oppien saamista, sekä muistaa hyväksikäyttää niitä pelitilanteissa, voi joukkue olla hyvilläkin sijoituksilla kauden päätteeksi. Sarjan voittoon matkaa on paljon ja siihen tarvitaan myös muiltakin kuin v4por1zerilta tappoja.

Quru Åbo

Yhden välikauden jälkeen Quru Åbo palaa taas peleille 3-man -joukkueena. Joukkueelta ei voida odottaa karttavoittoja tai suuria tappomääriä, mutta voihan joukkueen ahkera lounastaukojen aikainen treenaaminen tuottaa tulostakin. Joukkueen oma toive tulevalle kaudelle oli "pysyä hengissä sen verran, että ehtisi edes kerran ampua vihua ennen omaa kuolemaa". Joukkueen lrdgrmrpr voi kuitenkin paikan tullen hyvinkin pelata joukkueelleen voiton eli ei joukkuetta koskaan kannata unohtaa.

Ramirent

Ramirent tulee uutena joukkueena mukaan viidennelle kaudelle. Joukkue on omien sanojen mukaan todennäköisesti paikalla usein 3-man -joukkueena, mutta saattaa myös hyvänä päivänä saada apuja enemmän CS:n keskittyviltä subipelaajilta. Joukkueen pelaajien K/D:t Public Matchien puolella on 1-1.5 K/D paikkeilla.

Securitas #2

Viime kaudella 2nd Divisioniin uutena tullut joukkue jäi kauden lopuksi toiseksi viimeiseksi. Joukkueesta löytyy kuitenkin kolme tasaista pelaajaa Mentaalitaso (18 K, 3003 DMG), bullzone (15 K, 2112 DMG) ja M4j3sty (16 K, 3226 DMG) ja taustajoukoissa Mastersin puolella pelaava Le77u varmasti on muistanut sanoa joukkueen viime kauden virheistä kehityskohtia. Joukkue voi virheistään oppiessa olla hyvilläkin sijoilla kauden päätteeksi.

Solenovo Oy

Solenovo oli neljännen kauden 3rd Divisionin pronssimitalisti. Joukkueesta odotettiin vahvaa suorittajaa menneelle kaudelle ja sen he myös tekivät. Joukkueen ykköstykkinä toimi Mauhemi (48 K, 8150 DMG) ja joukkueen muut pelaajat suorittivat myöskin hyvin tasaisesti 10-20 tapon ja 2000-3000 tehdyn vahingon nurkilla. Kyseessä on varmasti yksi 2nd Divisionin tasapainoisimmista joukkueista ja tältäkin kaudelta odotetaan heiltä hyvää menestystä. Joukkue onkin aikaisempien Kanaliigasuoritusten perusteella yksi vahvimmista voittajasuosikeista.

SuomiCom

SuomiCom sijoittui menneellä kaudella 2nd Division-sarjan kahdeksanneksi. Joukkue on toisinaan joutunut pelaamaan pelejä kolmella pelaajalla, mutta mikäli heillä on neljä pelaajaa pelikentillä, on heillä tasaisen vahva sekä pelillisesti osaava joukkue kasassa. Tästä kertoo myös viime kauden statistiikka BattleR0ntti (18 K 4800 DMG), Stinkerror (17 K, 4353 DMG), PenaltyL33t (15 K, 2549 DMG) ja Kernaali (10 K, 2143 DMG). Mikäli joukkue pystyy pelaamaan neljällä pelaajalla koko kauden läpi, todennäköisesti joukkue tullaan näkemään ainakin sarjan TOP 5:ssa. Joukkue on myös varauksella yksi voittajasuosikeista, sillä selvää ykköstykkiä joukkueesta ei löydy, mutta tasainen tiimityö voi hyvinkin olla voiton avain.

TNNet Oy Squad

TNNet sijoittui menneellä kaudella 3rd Divisionin yhdeksänneksi ja lisäksi he saivat finaalipaikan menneestä Duo-turnauksesta Asbe86 ja emunen -parivaljakolla. Menneen kauden statistiikan valossa joukkuetta johtaa Asbe86 (28 K, 4147 DMG) ja loppujoukkue on perässä n. 1000 tehdyn vahingon nurkilla. Squad-joukkue saa uutena mukaan Duoissa loistaneen emusen, joten nähtäväksi jää, paraneeko sarjasijoitus viime kaudesta.

Trenox Oy

Trenox tulee uutena 3-man -joukkueena mukaan Kanaliigaan. Joukkueessa pelaa mm. Myst1s Gamingissa pelannut Jebu77. Joukkueen muilla pelaajilla vastaavia meriittejä ei löydy, joten Jebulla voi olla kantorepulle tarvetta, joukkueen voittoon johdattamiseen. Tappotilastoissa Jebun voidaan odottaa kuitenkin olevan korkealla kauden lopuksi.

Vincit

Viime kaudella Vincit sijoittui 2nd Divisionissa kymmenenneksi. Joukkueen kirkkaimpana tähtenä oli Original_Bowser (Browseriksikin joskus kutsuttu) (21 K, 4222 DMG). Joukkueen muut pelaajat tahv0 (11 K, 2127 DMG), kkkoja (9 K, 2406 DMG) ja Marsunpaisti (8 K, 1863 DMG) olivat myöskin hyvin tasaissa luvuissa, joten joukkueella on mahdollisuudet menestyä tällä kaudella.

Viria #2

Virian kakkostiimi tulee uutena joukkueena mukaan alkavalle kaudelle. Joukkueessa on menneeltä kaudelta Virian ykköstiimistä tuttu nimi DirTy_JorGos, mutta muuten joukkue odottaa vielä näytönpaikkaa Kanaliigan pelikentillä.

TOP 5 ennustukset

Top 5-ennustukset ovat aakkosjärjestyksessä ja tehty motivoimaan joukkueet ylittämään oma aikaisempi Kanaliigamenestys, minkä perusteella TOP 5 on veikattu.

TOP 5-joukkueet:

  • atFlow Oy
  • Integrata
  • Nethit
  • Solenovo
  • Securitas #2

TOP 5-pelaajat:

  • KebaATKiller
  • Kevinov
  • Jebu77
  • Mauhemi
  • Stoutti

Le77un vinkkinurkka

Masters-tasolla Securitas Squad #1-joukkueessa Kanaliigan voittanut sekä kansainvälisellä tasolla Northern Legacy eSports-joukkueessa pelaava Le77u on luvannut myös tälläkin kaudella auttaa joukkueita, jotka kaipaavat vinkkejä peleihinsä. Mikäli joukkueellanne tulee kysyttävää omasta pelistä, lähettäkää https://chickendinner.gg-linkki pelistä Discordissa Le77u#8647:lle ja joukkueen ongelmiin varmasti löytyy apua!

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK