SOLITA OY SPONSOROI ROCKET LEAGUE -TURNAUSTA

HavutonUncategorized

Rocket Leaguessa käynnistyi 9. kausi 13.9.2021 ja mukana kaudella on pelaamassa 24 joukkuetta, jotka jakautuvat neljään sarjatasoon monipuolisen taitotasojakauman ansiosta. Runkosarja pelataan tuplana, eli runkosarjoissa joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti 13.9.-12.11. välisenä aikana. Turnauksen etenemistä voit seurata KanaliigaTV2:ssa torstai iltaisin.

Solita Oy on sopinut Kanaliigan kanssa kahden Rocket League -turnauksen sponsoroinnista. Solitalla on jo pitkä osallistumishistoria Kanaliigassa ja nykyisellä Rocket Leaguen kaudella mukana on pelaamassa jopa kolme joukkuetta; Solita Tabasco, Solita Cayenne sekä Solita Naga Jolokia.

Sponsoroinnin ansiosta Solita tulee näkymään Kanaliigan Rocket League -turnaustoiminnassa, KanaliigaTV:n lähetyksissä sekä Kanaliigan sosiaalisissa medioissa nykyisellä ja seuraavalla kaudella.

Kanaliigan ylläpito sekä erityisesti Rocket Leaguen turnausjärjestäjät kiittävät Solitaa turnaussponsoroinnista ja firmaliigatoiminnan tukemisesta. Sponsoroinnilla mahdollistetaan kulujen ja hankintojen kattamista sekä järjestäjien virkistämistä turnausjärjestämisen parissa työskennellessä.

Kanaliiga on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys. Toimintamme on täysin vapaaehtoisvoimin toimivaa ja rakkaudesta lajiin -asenteella tehtyä. Järjestäjinä Kanaliigassa toimii n. 30 henkilöä.