S3 finaaliin enää 6 päivää – analysteinä kookoo35 ja Stimby!

Laura "lapa" KyntäjäCS

Osana Kanaliigan CS S3 finaalin count downia paljastamme päivittäin jotain uutta finaaleista. Lähetyksen näet uudelta Kanaliigan Twitch kanavalta täältä (ota seurantaan!) ja turnaukseen voit ilmoittautua täältä (ilmottautumalla pysyt ajan tasalla tiedotuksessa).

Tänään esittelemme finaalin analystit, eli Timo “Stimby” Pölkin ja Jussi-Tapio “kookoo35” Lamminheimon!

Stimby on monen esport-fanin tuntema kaveri, onhan hän toiminut lukemattomissa tapahtumissa niin analystina kuin selostajanakin. Nykyisin WeCastFinillä vaikuttava supliikki casteri oli itse myös pelurina mukana Kanaliigassa S2lla POG ryn riveissä, joten Kanaliiga on Stimbylle tuttu myös pelurin roolissa.

Timo “Stimby” Pölkki. (Kuva: SEUL Kuvapankki / Arttu Kokkonen / http://arttukokkonen.com/)

Jussi-Tapio eli Jusu eli kookoo35 eli pohojosen poika on Kanaliigan oma supertalentti, joka on monessa mukana. Kookoo on päivähommissa Codematella, ja on myös Codematen CS joukkueen IGL, sielu ja sydän. Kookoo on myös Kanaliigan ylläpidon kantavia voimia, jossa hän häärii muun muassa CS adminoinnin parissa. Kookoolla on varmasti hyvää insightia varsinkin tiimien ja pelureiden taustoihin liittyen, joten tämän aihepiirin kiperät kysymykset voidaan laukoa tähän suuntaan ;).

Jussi-Tapio “kookoo35” Lamminheimo. (Kuva: Olli Haataja)

Casterit ja analystit vastaavat kaikkiin mieleesi juolahtaviin kysymyksiin lähetyksessä. Kysythän kysyttäväsi Twitterissä häsällä #kanaliiga.