Kanaliiga presents: CS Ladder

Erkki "Ersiboguu" MikkolaCS, Kanaliiga

Onko teistä tuntunut siltä, että Kanaliigan cs-kausilla ei pääse pelaamaan riittävästi? Tai onko aikataulut olleet liian tiukat niin, että ette ole pystyneet osallistumaan? Kanaliiga ylpeänä esittää näihin ongelmiin ratkaisun.

CS Ladder toteutettiin juuri näiden syiden pohjalta. Joukkueemme ovat scrimanneet toisiaan vastaan erittäinkin aktiivisesti, ja tahdoimme antaa tähän joukkueille lisämaustetta. Lisäksi pitkät playoff-kaudet tuovat joillekin joukkueille erittäinkin pitkän tauon peleistä. Ladderimme mahdollistaa kilpailullisen pelaamisen vuoden ympäri, katsomatta aikaa tai paikkaa. Ja jos joskus tuntuu siltä, että kynärin pelaaminen ei huvita, niin ladderia ei ole pakko pelata.

CS Ladder by Kanaliiga avataan toistaiseksi auki kaikille Kanaliigan cs-joukkueille sekä “firmasekajengeille”. Pidämme alkuun lyhyemmän testikauden, jonka jälkeen teemme palautteiden mukaan muutoksia. Jos ladder tuntuu olevan tässä vaiheessa valmis suuremmalle yleisölle, avaamme ilmoittautumiset kaikille avoimeksi!

Suuntaa siis osoitteeseen www.csladder.fi ja alkakaa räiskimään! Alusta mahdollistaa suoraan haasteiden tekemisen ilman kommunikointia, mutta suosittelemme etsimään vastustajanne Discordista kommunikoinnin helpottamiseksi.

Kanaliigan sekä CS Ladderin ylläpito toivottaa kaikille hyviä ja tiukkoja pelejä!