Kanaliiga CS Season 1 has been completed. Onnea voittajille!

Laura "lapa" KyntäjäCS

Nyt se on kirjoissa ja kansissa, ykkösseasoni nimittäin!

Viime postauksessa oli runkosarjan kunniataulukko, sittemmin on finaalit lusittu ja voittajat selvillä. Erinäisistä syistä finaalipelit venyivät vähän pidemmälle, ja siksi viimeinen peli saatiin vasta tiistaina pelattua, vaikka seuraava seasoni jo kolkuttelee ovella.

Ennenkuin mennään voittajiin, kerrotaan, mitä nannaa heille on luvassa. Viime postauksessa mainittiinkin jo nuo upeat virtuaaliset mitalit, jota voittajat sekä hopeamitalistit saavat käyttää haluamassaan verkkoympäristössä: somessa, profiileissaan, firman saiteilla.. U name it. Tässä vielä mitalit muistin virkistykseksi:

On ne komiat! Tämän myötä hopeakaan ei ole todellakaan häpeä (Mitalit lahjoitti Anonyymi Hyväntekijä)

Tämän lisäksi voittajatiimin pelaajille myönnetään “Kanaliiga CS turnausvoittaja” rooli, jotta voittajat erottuisivat paremmin meistä maan matosista. Rooli on voimassa aina siihen asti, kunnes seuraavan seasonin voittajat ovat tiedossa.

Eikä siinä vielä kaikki! Voittajille laitetaan myös voittajien arvolle sopivat paidat, jonka voi vetäistä niskaansa ennen kylille lähtöä. Näillä paidoilla on alfauroon/naaraan/henkilön status taattu.

(Olemme yhteydessä voittajiin palkintojen jakamiseksi)

Nyt, kun palkinnot ovat selvät, on aika julistaa kunniakkaat voittajat. Ja he ovat…. (rumpujen pärinää)

Kyläkauppias

Granlundin tie oli mutkaton, sillä he eivät hävinneet karttaakaan koko seasonilla. Lähimmäksi pääsi Innofactor runkosarjan taistossa, joka päättyi Granlundille 16-12. Granlund kohtasi Innofactorin uudemman kerran pudotuspeleissä, jossa Granlund piti päänsä kylmänä ja voitti Innofactorin suoraan kahdessa kartassa. Hyvin liigaa pelannut Helsinki Graphics ei myöskään voinut mitään Granlundille finaalissa, joten Granlund vei koko sarjatason puhtailla lukemilla. Liigavoiton myötä Granlund nousee SemiProhon seuraavalla seasonilla, jossa heti kovempia vääntöjä. Miten kestää Granlundin kantti astetta kovemmassa sarjassa?

Spjass

SemiPron finaali pelattiin jo viime viikolla, mutta voitto ratkesi myöhemmin poikkeuksellisella tavalla, kun finaalin voittaja Certego tuomittiin diskaukseen koko turnauksesta sääntörikkomusten vuoksi. Tämä tarkoittaa sitä, että SemiPron voittaja on F9! Heitä voitaisiin tituleerata melkeinpä yllätysvoittajiksi, sillä he olivat runkosarjan jälkeen neljänsinä. Kaverit menivät ja voittivat kuitenkin runkosarjan voittajan ITaidon pudotuspeleissä kartoilla 2-1, jonka jälkeen jäivät finaalin kakkosiksi. Alkuperäisen voittajan diskauksen myötä F9 nappasi kuitenkin kirkkaimman mitalin! Toiseksi nousi Codemate.

Laspa

Pro lohkon finaali pelattiin vasta tällä viikolla, joten saimme odottaa Pro lohkon ratkaisua ihan muutamia päiviä. Finaali oli kuitenkin odotuksen väärti! Vaikka Elisa olikin kova ennakkosuosikki, vastustaja Sandvik pisti hyvin hanttiin ekassa kartassa Cachessa. Lopulta Sandvik joutui kuitenkin taipumaan 16-14. Seuraava kartta olikin jo vahvemmin Elisan hallintaa, ja näin Elisa vei Pro-liigan mestaruuden puhtaasti kahdessa kartassa. Jos finaali jäi katsomatta, näet sen täältä:

Kiitos vielä kerran kaikille Kanaliigan CS season 1 osallistujille! Pelejä oli ilo seurata. Kuluneesta seasonista otamme myös itse opiksemme paljon, ja kehitämme monia asioita season #2 (näistä tarkemmin aikaisemmassa -postauksessa ja Kanaliigan CS S2 säännöissä:)

Seuraavan seasonin ilmoittautuminen tosiaan on jo käynnissä, nyt porukka kasaan ja kilpasille! Seuraavalle seasonille suunnitteilla kolmen tason sijaan NELJÄ tasosarjaa, joten oikeille vasta-alkajillekin on oma lohkonsa. Ilmoittautuminen täältä: