UUTISET

helmikuu, 2021

07hel16:0020:00Kanaliiga Rocket League Talvirieha 2021Peli:Rocket LeaguePelimuoto:3vs3

Ajankohta

(Sunnuntai) 16:00 - 20:00 EET

Sijainti

Online

Tapahtuman lisätiedot

Talvirieha on yksipäiväinen Rocket League -kiekkoturnaus helmikuussa!

Offseasonin aikana pidetään pelikuntoa yllä vaihtamalla peliväline kiekkoon sunnuntaina 7.2.2021.

Helmikuun alussa on aika vaihtaa RL-autoon talvirenkaat. Sunnuntaina 7.2. kello 16 alkaen Kanaliigassa pelataan yksipäiväinen Rocket League -turnaus.

Talviriehassa homman nimi on kiekko. Tavallisista Rocket League -kausista poiketen Talviriehan ottelut pelataan Snow Day -pelimuodossa, jossa peliväline vaihtuu pallosta kiekoksi.

Formaatti poikkeaa muutenkin Kanaliigan Rocket Leaguen normaaleista sarjakausista. Turnaus pelataan sunnuntaina 7.2. kello 16 alkaen niin kutsutulla sveitsiläisellä systeemillä (wikipedia). Sveitsiläisessä systeemissä jokaisella kierroksella joukkueen on tarkoitus kohdata turnauksessa suurin piirtein yhtä hyvin menestynyt vastustaja, ja muutaman kierroksen aikana saadaan ratkottua joukkueiden keskinäinen paremmuus.

Ottelut pelataan läpi turnauksen Best of 3 -muotoisina. Joukkueet saavat tietää seuraavan kierroksen vastustajansa vasta kun edellinen kierros on kokonaisuudessaan päättynyt ja seuraava alkaa.

Turnaukseen on varattu alustavasti aikaa neljä tuntia, eli sen arvioidaan kestävän noin kello 16–20. Otteluita striimataan mahdollisuuksien mukaan KanaliigaTV:ssä. Koska otteluita on meneillään useampi samaan aikaan, myös joukkueiden omia striimaajia kannattaa hyödyntää.

Ilmoittaudu turnaukseen viimeistään 5.2. Toornamentissa. Lisätietoja RL-sivulta kanaliiga.fi/rl .

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

Image
https://www.etteplan.com/fi

KANALIIGA RY

ELEKTRONISEN URHEILUN FIRMALIIGA

Ota yhteyttä: info@kanaliiga.fi
Voit ottaa yhteyttä myös Discordissamme.

SEURAA MEITÄ

©2018-2022 Kanaliiga Ry / Kanaliiga.fi
Kaikki oikeudet pidätetään.

fi
X