CS:GO S9 ENABLED BY VISIDON – VIIKKO 9

Hanna "Wois" VanhanenCS, Viikkouutiset

Viikko 9 on miltein jo pelattu, mutta taistelukenttien luotisateet eivät ole vielä hiljentyneet. Osat joukkueista ovat jo kuitenkin joutuneet heiluttamaan valkoista lippua. Osa vuorostaan valmistelee vielä taktiikoitaan kohti divisioonansa voittoa. Katso miten tiimit ovat pärjänneet Toornamentista.

Nyt on kuitenkin se hetki jota on odotettu! Nimittäin Kanakahakan ilmoittautuminen aukeaa än, yy, tee, NYT! Vaikka piiput olisivat jo kylmenneet liigan osalta, Kanakahakkaan saa osallistua kaikki liigassa pelanneet CS-pelurit. Linkki rekisteröitymiseen löytyy tästä sekä kanavilta #cs-turnausinfo #cs ja #captains. Onko Kanakahakka vielä tuntematon konsepti? Se on Kanaliigan all star kamppailu. Kilpailuun osallistutaan yksin, eikä tiiminä ja parhaat pelaajat deathmatch mätöstä jaetaan neljään eri mix joukkueeseen ja he pelaavat keskenään single elimination formaatilla. Paras tiimi palkitaan!

Viikon clippikisassa on tällä viikolla clippi viikolta 7! Tässä clipissä on täydellinen lukitus B-saitilla Dust2 kartassa pistoolirundilla. Katso clippi alta! Viikon kohokohtia, jännittäviä pelauksia tai hauskoja sattumia voi lähettää Discordissa DM viestillä Wois#4588. Kauden paras clippi ja clippaaja palkitaan!