APEX LEGENDS

Apex Season #3

Apex Season 3 starttaa jälleen! Ilmoittautuminen on aukeaa kun kesälomat on vietetty. Edellisellä kaudella mukana oli 20 joukkuetta! Kerää kollegat ja lähde sinäkin mukaan e-urheilun firmaliigaan.

Ilmoittautumisohjeet löydät wikistämme: wiki.kanaliiga.fi/Apex

SÄÄNNÖT & OHJEET

Muista myös tsekata meidän wiki, johon pyrimme keräämään kaiken ajankohtaisen materiaalin meidän turnauksista ja tapahtumista.

wiki.kanaliiga.fi

YLEISTÄ

Turnaus on 3-8 Pelipäivää sisältävä mini-liiga. Pelipäivien määrä kerrotaan Turnauksen rekisteröitymistiedoissa. Pelipäivät jakautuvat cup-muotoisiin Kierroksiin. Kierrosten lukumäärä riippuu turnaukseen rekisteröityneiden joukkueiden määrästä. Kierroksia on kuitenkin enintään 4. (ks. Esimerkit) Kierros jaetaan Ryhmiin, joissa on enintään 20 joukkuetta. Ryhmä pelaa 4-8 Ottelua per Kierros. Otteluiden määrä per Kierros kerrotaan Turnauksen rekisteröitymistiedoissa.

N määrä eniten pisteitä saaneita joukkueita per Ryhmä menee jatkoon seuraavalle Kierrokselle, kunnes seuraavan Kierroksen maksimijoukkuemäärä on saavutettu. Jos määrä ei jakaannu tasan noudatetaan Tasapistesääntöjä Kierroksen kaikkien Ryhmien kesken.

Turnauksen voittaja on se joukkue jolla on korkein yhteispistemäärä viimeisen Pelipäivän jälkeen. Tasapistesääntöä sovelletaan, jos useammalla joukkueella on sama yhteispistemäärä.

STRIIMAUS

Lähetämme Apex-ottelut suorana Twitchissä KanaliigaTV tai KanaliigaTV2 tai KanaliigaTV3 - kanavilta.

APEX JÄRJESTÄJÄKSI?

Kiinnostaako Apex Legends-turnauksen järjestäminen? Tuu juttelee Discordissa #apex_legends.

AJANKOHTAISET TAPAHTUMAT

Ei tapahtumia

TUOREIMMAT APEX-ARTIKKELIT

APEX PÄÄSPONSORI

Image

TURNAUKSIA TUKEMASSA

Image
Haluatko Apex yhteistyökumppaniksi? Ota yhteyttä info@kanaliiga.fi tai Discordissa!