Mukaan

Image

HALUATKO MUKAAN KANALIIGAAN TAI JÄRJESTÄÄ OMAN TAPAHTUMAN?

Kilpapelaaminen kasvattaa suosiotaan jatkuvasti ja on jo nuorten keskuudessa ohittanut tietyt perinteiset lajit ja tarjoaa työnantajille sekä muille organisaatioille erittäin hyvän kanavan saavuttaa yleensä vaikesasti tavoitetta 25-35 vuotiaiden miesten ryhmä. Kanaliigan tavoitteet ovat korkealla ja haluamme tehdä Suomesta firmapelaamisen mallimaan ja tietojemme mukaan olemme jo nyt Maailman suurin firmaliiga!

 

Kanaliiga on myös ollut mukana toteuttamassa erilaisia tapahtumia yrityksille erilaisista turnauksista aina virtuaalisiin 50v juhliin. Kauttamme löydät tapahtumaasi kaiken tarvittavan mukaansatempaavasta selostuksesta aina laadukkaisiin IT-ratkaisuihin tukemaan onnistunutta tapahtumaa. Voimme tarvittaessa toteuttaa tapahtuman kokonaisuudessaan aasta ööhön tai sitten hoitaa vain tietyn sovitun osa-alueen. On tapahtuma sitten online tai onsite niin me pystymme sen toteuttamaan.

 

Ota yhteyttä ja kerro lisää siitä mitä on mielessä? Yhdessä saamme varmasti rakennettua teille tapahtuman, joka ylittää sille asetetut tavoitteet ja tuo esille kilpapelaamisen parhaita puolia

 

Ketä Kanaliiga tavoittaa?

Kanaliigan kautta saat oikoreitin erittäin mielenkiintoiseen kohderyhmään jonka koostumusta selvitettiin 2020 vuoden alussa suurella kyselyllä josta tässä muutamia pääkohtia.

PELAAJAA 0
Image
0 YRITYSTÄ

Mitä olemme jo tehneet

Image
Image